Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 02/02/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 02/02/2017

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά, μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να γίνουν σταδιακά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που σε κυρίως παράλιες περιοχές, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως σταδιακά αναμένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και το βράδυ ενδέχεται να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
(ΚΥΠΕ/ΜΕ/ΜΚ)