Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 06/02/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 06/02/2017

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα, κυρίως στα παράλια, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές ώρες, πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά.

Την Πέμπτη αρχικά νεφώσεις που θα πυκνώνουν ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά το διήμερο.
(ΚΥΠΕ/ΜΕ/ΜΜ)