Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 14/01/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 14/01/2017

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Τοπικά στα ορεινά δυνατό να πέσει λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά το απόγευµα τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές και λίγα χιόνια ή χιονόνερο, τοπικά στα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον πλην 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές νεφώσεις, µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών ή και λίγων χιονιών, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.