Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 22/02/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 22/02/2017

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα αρχικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις ενώ αργότερα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως µετά το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραµείνει στα επίπεδα της Πέµπτης.

(ΚΥΠΕ/ΠΚ/ΜΜ)