Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης οχημάτων πίσω από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης οχημάτων πίσω από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και δύο άλλα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, από φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε χώρο στάθμευσης εταιρείας, που βρίσκεται πίσω από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής, «γύρω στις 17.30 το απόγευμα λήφθηκε τηλεφώνημα στον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας για φωτιά σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων εταιρείας, που βρίσκεται πίσω από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Στη σκηνή μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα τα μέλη των οποίων κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά».

Πρόσθεσε ότι από τη πυρκαγιά τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ άλλα δύο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, και άρχισαν έρευνες από τις οποίες διαφάνηκε ότι κατά την ώρα της πυρκαγιάς στο χώρο υπήρχε  φύλακας.

Τα αυτοκίνητα βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης εταιρείας και αφέθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους κατά τη διάρκεια της απουσίας τους από την Κύπρο.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν αύριο κατά τη διάρκεια έρευνας που θα διενεργηθεί από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)