Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμάρας

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμάρας

Ξεκίνησε από την ψηφιακή πλατφόρμα www.tickethour.com.cy η προπώληση των εισιτηρίων των αγώνων του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2016-17. Το Final 4 θα γίνει 26 και 27 Ιανουαρίου και στους ημιτελικούς στις 26 Ιανουαρίου θα αναμετρηθούν Ηρακλής Πετοσφαίριση – ΠΑΟΚ στις 17.00 και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 20.30. Ο τελικός θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 19.00, ενώ νωρίτερα θα διεξαχθεί το All Star Κύπρου με αγώνα επίδειξης μεταξύ της Εθνικής Κύπρου και των «Αστεριών» του κυπριακού βόλεϊ.
 
Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, τα εισιτήρια των τριών αγώνων (ημιτελικών, τελικού) θα είναι διαθέσιμα μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tickethour.com.cy και αποκλειστικά για όσους έχουν Κυπριακή υπηκοότητα η οποία θα πρέπει να αποδεικνύεται με ταυτότητα/διαβατήριο κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Η κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί 30 διαπιστεύσεις (θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος και ταυτοποίηση των στοιχείων).

Θα υπάρξει ειδική λίστα για γυναίκες και παιδιά (έως 12 ετών με δηλωμένο τον κηδεμόνα τους) από Ελλάδα που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο. Η λίστα θα διατηρείται στην ΕΣΑΠ και θα υπάρξει έγκριση από επιτροπή και πιστοποίηση των στοιχείων.

Eπίσης, οι εκπρόσωποι των φορέων του αθλήματος (ΕΟΠΕ ΠΑΣΑΠ ΟΔΒΕ ΣΕΠΕ),  παλαίμαχοι αθλητές κλπ, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες και επιθυμούν εισιτήριο,  το  αίτημα πρέπει να φτάσει στην ΕΣΑΠ όπου θα υπάρξει ειδική λίστα που θα εγκριθεί από την ΕΣΑΠ μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων

Ο κάθε αγοραστής δικαιούται να αγοράσει μέχρι και 5 εισιτήρια. Το κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε μία συγκεκριμένη κερκίδα η οποία αντιστοιχεί και σε συγκεκριμένη ομάδα. Δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων μέσα στο στάδιο. Σε κάθε εισιτήριο θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώνονται τα στοιχεία του κατόχου. Αν δεν είναι Κύπριος πολίτης δεν μπορεί να αγοράσει εισιτήρια μέσω ACS και θα πρέπει να αποταθεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μαζί με ένα αποδεικτικό ότι παρόλο που δεν είναι Κύπριος Πολίτης διαμένει στην Κύπρο.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΒΑ)