Ζημιές σε εστιατόριο στο Μαζωτό από πυρκαγιά

Ζημιές σε εστιατόριο στο Μαζωτό από πυρκαγιά

Πυρκαγιά, η οποία φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, προκάλεσε ζημιές, που δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί, στο εξωτερικό μέρος εστιατορίου στο Μαζωτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 23.30 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για πυρκαγιά σε εστιατόριο στο Μαζωτό.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή και από τις πρώτες έρευνες που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.

Μέλη της ΕΜΑΚ Κοφίνου που μετέβησαν κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο εξωτερικό μέρος του εστιατορίου οι οποίες θα εκτιμηθούν αργότερα.

Το εστιατόριο ήταν κλειστό αυτή την εποχή για ανακαίνιση, ενώ θα εξεταστεί από την Αστυνομία κατά πόσον αυτό διέθετε κλειστό σύστημα  παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού.

Το υποστατικό είναι ιδιοκτησίας άνδρα από το Μαζωτό ο οποίος σε γραπτή του κατάθεση στην Αστυνομία ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται κανένα για την πυρκαγιά ούτε και έχει διαφορές με κάποιο άτομο.

Η σκηνή φρουρείται και με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ)