Respect Μάρκο Παγδατή

Respect Μάρκο Παγδατή

Respect Μάρκο Παγδατή

Με αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες για τον Μάρκο Παγδατή δυστυχώς για ακόμη μία φορά δείχνουμε το χαμηλό επίπεδο μας. Όσο εύκολα ηρωοποιούμε τα παιδιά μας τόσο εύκολα τα διαλύουμε σε αυτό τον τόπο και δεν μιλώ μόνο στον αθλητισμό. Σήμερα είναι ο Παγδατής αύριο θα είναι ο Κοντίδης ο Ιωάννου και πάει λέγοντας αλλά τόσα γνωρίζουμε τόσα κάνουμε.

Όταν ο Federer βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του και δεν αγωνιζόταν με την εθνική Ελβετίας για το Davis Cup δεν είδα κανένα παροξισμένο ελβετικό έθνος ούτε όταν ο Μάρκος στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με την εθνική μας δεν είδαμε τόση ευαισθησία γιατί τώρα , επειδή ήταν η Τουρκία;

Να αναφέρω μόνο πως επειδή παρακολουθώ το τένις σαν απλός φίλαθλος και από τα γήπεδα αλλά κυρίως από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και διεθνή τηλεοπτικά κανάλια είχα την τύχη να βρεθώ σε αρκετά τουρνουά που αγωνίστηκε ο Μάρκος στο εξωτερικό και να πω πως είναι τόσο δημοφιλής που η προβολή και προώθηση που δίνει στην Κύπρο όσο και οι άλλοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μας , παγκοσμιονίκες , ολυμπιονίκες δεν την δίνουν ούτε 1000 πρεσβείες μας. Να θυμήσω μόνο σε όλους αυτούς που τόσο εύκολα τον κατηγορούν πως όταν ο Μάρκος πριν λίγα χρόνια δεν είχε κανένα χορηγό πήγε και αγόρασε δεκάδες κυπριακές σημαίες και τις έβαλε σε όλα τα αθλητικά του ρούχα σαν ένδειξη σεβασμού στην χώρα του , δεν τον ανάγκασε κανένας μα κανένας να το κάνει. Respect!!!

Γράφει ο Νίκος Χαραλαμπίδης (πρόεδρος ναυτικού ομίλου Λεμεσού )