Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Εθνική Ομάδα Νέων

Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Εθνική Ομάδα Νέων

Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Εθνική Ομάδα Νέων

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής της Κύπρου σε χθεσινό διαγωνισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαγειρικής, στην Ερφούρτη της Γερμανίας, όπου διεξάγονται οι Αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια.

Σε σημερινή ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου αναφέρει ότι όπως σε κάθε διαγωνισμό οι σεφ της Εθνικής Ομάδας Νέων “εκπροσώπησαν τη χώρα μας επάξια με βάση τις άριστες επαγγελματικές τους δεξιότητες με αισιοδοξία και αίσθημα ευθύνης”, προσθέτοντας ότι “η Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής έχει θέσει πλέον τον πήχη της χώρας μας πολύ ψηλά κερδίζοντας το αργυρό σε ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο διαγωνισμό”.

“Με αίσθημα συγκίνησης και περηφάνιας, τόσο ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου όσο και τα μέλη του μετέφεραν ανεξαιρέτως σε όλους τους καταξιωμένους σεφ της Εθνικής Ομάδας Νέων τα συγχαρητήρια τους”, αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι “διαγωνίστηκαν ενωμένοι, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά βγαίνοντας νικητές σε ένα από τα ψηλότερα βάθρα του διαγωνισμού. Οι κόποι τους αλλά και οι προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν”.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου δίνει τα συγχαρητήρια του και στον Ανώτερο Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Μαγειρικής, Παναγιώτη Χαραλάμπους όσο επίσης και στον Αντώνη Νικολάου που με αγάπη αλλά και σκληρή δουλειά, όπως σημειώνει, “εργάζονται αδιάκοπα μαζί με τις Ομάδες για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στους διαγωνισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο”.

(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΜΜ)