Δελτίο καιρού 10/10/2016

Δελτίο Καιρού

Δελτίο καιρού 10/10/2016

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Τις αυγινές ώρες δυνατό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ .Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο το τριήμερο.

(ΚΥΠΕ/ΧΝΑ/ΓΧΡ)