Αγώνες για τις θέσεις 5-8 Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών και έναρξη Β΄φάσης Γυναικών σήμερα

Αγώνες για τις θέσεις 5-8 Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών και έναρξη Β΄φάσης Γυναικών σήμερα

Αρχίζουν σήμερα, στις 20:00, τα play-out στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, οι δυο σημερινοί αγώνες αφορούν τις θέσεις 5-8.

Η 5η στον τελικό βαθμολογικό πίνακα, Νέα Σαλαμίνα, υποδέχεται στον πρώτο αγώνα των play-out, στο Σπύρος Κυπριανού, τον 8ο Εθνικό Λατσιών. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0 νίκες και θέλουν άλλες δυο για να εξασφαλίσουν μια και καλή την παραμονή τους στην Α΄ κατηγορία, και να διεκδικήσουν την 5η θέση.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει, στο «Θεμιστόκλειο», το παιχνίδι της Ανόρθωσης (6η στην τελική βαθμολογία) με την ΑΕ Καραβά (7η) στην τελική βαθμολογία. Η Ανόρθωση θέλει το 3-0 για να κάνει βήμα πρόκρισης για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης και της παραμονής. Η ομάδα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου ήταν σε άριστη κατάσταση κάτι που θέλει να συνεχίσει και στα play-out. Η ΑΕ Καραβά πάει στο «Θεμιστόκλειο» για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

Α΄ Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ
———————————
Στο μεταξύ, η έναρξη των μεγάλων παιχνιδιών που θα κρίνουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας  Α΄ Κατηγορίας Γυναικών σηματοδοτείται αύριο με την έναρξη της δεύτερης φάσης.

Όμιλος τίτλου (1-4)
————————
Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, η πρωτοπόρος Ανόρθωση μετά την ήττα του εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λεμεσό όπου στην «Απόλλων Αρένα»  θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο Απόλλωνα. Οι πρωτοπόρες θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες. Ο Απόλλων θέλει στο σπίτι του να κάνει τη ζωή δύσκολη στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

Το ματς της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης – 15ης συνολικά, θα γίνει στη Σάλα της ΑΕΛ, όπου η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν την Ανόρθωση μέχρι τέλους και θέλουν το τρίποντο.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

Όμιλος διαβάθμισης (5-8)
———————————–
Μεγάλος αγώνας αναμένεται στη Σάλα Δερύνειας. Η Αναγέννηση Δερύνειας εάν θέλει να σωθεί πρέπει από την πρώτη αγωνιστική της Β΄ Φάσης να πάρει τρίποντα αλλιώς η Ολυμπιάδα που έμεινε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου εκτός της τετράδας, πάει στη Δερύνεια για το τρίποντο ώστε να μην μπει σε τυχόν περιπέτειες.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00

Ματς ορόσημο για τη σωτηρία θα γίνει στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Το ΘΟΙ ξέφυγε στην 7η θέση και με μια νέα νίκη βάζει σε σκέψεις τον Παφιακό. Σαφώς οι «μελανόλευκες» θέλουν το τρίποντο ώστε να εκμεταλλευτούν και τα όσα θα γίνουν στη Δερύνεια. Από την άλλη, οι Παφίτισσες πάνε στην άλλη άκρη της Κύπρου για τη νίκη ώστε να αφήσουν πολύ μακριά την ομάδα των Κοκκινοχωριών.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)