Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας

Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας

Διεξήχθησαν το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 από τις 3-5 μμ. στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό οι 15οι Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας. Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του το Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Στέλιος Στυλιανού.
Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου ευχαρίστησε όλους που συνέβαλαν στην διοργάνωση των αγώνων. Ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανού για την στήριξη με την παρουσία του στους αγώνες, την Σχολική Εφορεία Λεμεσού για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή τους καθώς επίσης τον ΚΟΑ και τον ΟΠΑΠ που διαχρονικά στηρίζουν την Ομοσπονδία. Στο χαιρετισμό του ο Κ. Στυλιανού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την πρόσκληση και συνέχισε: “Είναι με χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Χαίρομαι που πληροφορήθηκα ότι έκλεισε το θέμα που προέκυψε με τις μεταγραφές αθλητών και ακόμα περισσότερο για το νέο Παγκύπριο ρεκόρ που είχαμε στους σημερινούς αγώνες”.

Στο αγωνιστικό μέρος συμμετείχαν πέρα τον 30 αθλητών. Πρώτος στον πίνακα μεταλλίων ο Ν.Ο. Αμμοχώστου με 5 χρυσά και 3 αργυρά, δεύτερος με 3 Χρυσά, 4 Αργυρά, και 6 Χάλκινα το Σωματείο Νηρέας Ύψωνα. Τρίτο στην κατάταξη χωρίς μετάλλιο η Κωπηλατική Λέσχη Κούρη Ξυλούρικου
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Ρέαρ Αντρέι Νικίτα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου κατέρριψε το παγκύπριο ρεκόρ στην κατηγορία Εφήβων (17-18) με χρόνο 6:19.7 που κατείχε ο Αλέξανδρος Ζησιμίδης από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 με χρόνο 6:23.7.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ