Χωρίς συγκοινωνίες εκ νέου σήμερα η Πάφος

Χωρίς συγκοινωνίες εκ νέου σήμερα η Πάφος

Χωρίς συγκοινωνίες έμεινε εκ νέου η Πάφος, αφού ακινητοποιημένα είναι από τις 06:00 τα λεωφορεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου. Από την απεργία αναμένεται να επηρεαστούν γύρω στις πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Χρίστος Ευαγγέλου, εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ, ανέφερε πως δυστυχώς η προθεσμία των δύο ημερών που έδωσαν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ στο Υπουργείο Μεταφορών εις ένδειξη καλής θέλησης προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα της καταβολής των μισθών τους δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Οι εργαζόμενοι, είπε ο κ. Ευαγγέλου, αξιώνουν την καταβολή των μισθών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και του 13ου μισθού, προσθέτοντας ότι όλοι είναι οικογενειάρχες και έχουν ανάγκες.

Ευχήθηκε επίσης όπως εξευρεθεί μια λύση μεταξύ των δύο πλευρών διαφορετικά σημείωσε οι «συγκοινωνίες στην Πάφο θα κλείσουν».

Δυστυχώς, είπε, το Υπουργείο αξιώνει να αποσταλούν εκ νέου οι καταστάσεις των εξόδων προσθέτοντας πως αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αργότερα, αφού πρώτα καταβληθεί η μισθοδοσία στους εργαζόμενους του Οργανισμού .

“Ας μας πουν ότι δεν υπάρχει λύση, να μας το πουν για να εξεύρουμε άλλη δουλειά”, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)