Δελτίο καιρού 22/11/2018

Δελτίο Καιρού

Δελτίο καιρού 22/11/2018

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα υπάρχει αραιή σκόνη που αναμένεται να υποχωρήσει αργά την Πέμπτη.

Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να σημειωθεί χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και  παροδικά στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα  ροσήνεμα παράλια τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να πέσουν λίγες τοπικές βροχές ή να σημειωθεί μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια μετά τα μεσάνυχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα δυτικά τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να συνεχίσει να κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

(ΚΥΠΕ/ΧΝΑ/ΑΓΚ)