Δελτίο Καιρού 09/11/2016

Δελτίο Καιρού

Δελτίο Καιρού 09/11/2016

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν αργότερα, κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Παρασκευή πτώση, ενώ το Σάββατο δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

(ΚΥΠΕ/ΠΚ/ΑΧΡ)