Με διαφορετικό τρόπο γιόρτασαν την αρχή

Με διαφορετικό τρόπο γιόρτασαν την αρχή

Με διαφορετικό τρόπο γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά οι χειμερινοί κολυμβητές της Πάφου.

Φέτος κολύμπησαν στα κρύα νερά στην παραλία των Δημοτικών Μπάνιων, όχι μόνοι τους, αλλά και με ένα πολύχρωμο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθέτησαν μέσα στο νερό, έτσι για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου, δημιουργώντας ένα διαφορετικό σκηνικό .

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Χειμερινών κολυμβητών Βρυσούθκια Κέλπετρη Ματθαίος Ιεροκηπιώτης  ευχαρίστησε τους χειμερινούς κολυμβητές και όχι μόνο που αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη και αυτή την  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. 

Επίσης ο κ. Ιεροκηπιώτης, δεσμεύτηκε και αυτή την χρονιά ως πρόεδρος του Σωματείου να προσφέρει τόσο στα μέλη όσο και στην τοπική κοινωνία της Πάφου, συνεχίζοντας την δράση και την  κοινωνική προσφορά του.

Η  χειμερινή κολυμβήτρια  για μια εικοσιπενταετία Κρυστάλλα Βορκά ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο και χωρίς ασθένειες, σημειώνοντας πως το κολύμπι προσφέρει υγεία.

Ο Δήμος Αντωνίου χειμερινός κολυμβητής ευχήθηκε καλή νέα χρονιά . Ερχόμαστε όλο τον χρόνο ανέφερε,” γιατί η θάλασσα είναι η ζωή μας”. 

Η Εύη Κυριάκου είπε πως η δράση του Σωματείου των Χειμερινών κολυμβητών είναι τεράστια και φέτος το πρόγραμμα περιλάμβανε κολύμπι με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εδώ στην θάλασσα ανέφερε “είναι όλη μας η ζωή μας και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά”. 

Kαλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο υγεία και σύντομη επίλυση του κυπριακού προβλήματος ευχήθηκε ο επίσης χειμερινός κολυμβητής Γιώργος Παχύς. 

Μετά το πρωινό κολύμπι έγινε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας που περιελάμβανε και πολλές εκπλήξεις, από τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σιμμιλίδη.

Το γλέντι δεν άργησε να ξεκινήσει. Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο εορταστικό τραπέζι, χορό και τραγούδι αλλά και πολύ κέφι.  
  
Οι χειμερινοί κολυμβητές ανανέωσαν το ραντεβού τους  για την επόμενη Πρωτοχρονιά στα Δημοτικά Μπάνια αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου με πολλή δράση και πολλές εκδηλώσεις.

P

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΗΜΑ)