Εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου 4 Σέρβοι για πλαστά έγγραφα

Υπό 6ήμερη κράτηση 39χρονη για κλοπή εισπράξεων φροντιστηρίου

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση της κατάρτισης πλαστών εγγράφων από τέσσερις Σέρβους, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, για γεγονότα και επιβολή ποινής.

Τα τέσσερα πρόσωπα αναμένεται να μεταφερθούν σήμερα εκ νέου  από τις Κεντρικές Φυλακές που κρατούνται και να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Οι τέσσερις Σέρβοι έχουν συλληφθεί για παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της ΚΔ, για πλαστογραφία πλαστών εγγράφων και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Κική Κουνίδου στην προηγούμενη δικάσιμο,  διέταξε όπως και οι τέσσερις παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο εν αναμονή της έκθεσης του Γραφείου Ευημερίας, μετά τη συνέντευξη που θα παραχωρήσουν στον αρμόδιο Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την εξιχνίαση της υπόθεσης προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα που φέρεται οι τέσσερις Σέρβοι να προμήθευσαν με πλαστά έγγραφα.

(ΚΥΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)