Πραγματοποιούνται οι κληρώσεις για πετοσφαιρικά πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Α΄ Κατηγορίας

Πραγματοποιούνται σήμερα, στις 19:00, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι», στο Ολυμπιακό Μέγαρο , οι κληρώσεις για τα πετοσφαιρικά πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Α’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, το πρωτάθλημα Ανδρών, οι αγώνες του οποίου θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή, θα αρχίσει στις 21 Οκτωβρίου 2016 και το πρωτάθλημα Γυναικών, οι αγώνες του οποίου θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου 2016.

Οι αγώνες θα αρχίζουν στις 20:00.

Στην Α’ Κατηγορία Ανδρών συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωσις, ΑΠΟΕΛ, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Νέα Σαλαμίνα, Παφιακός και Ομόνοια. 

Στην Α’ Κατηγορία Γυναικών συμμετέχουν οι ομάδες: Τεχνοοικία AEΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωσις, Απόλλων, Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου, ΘΟΙ Αυγόρου και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. 

Στο μεταξύ, η νέα πετοσφαιρική περίοδος αρχίζει με τους καθιερωμένους ετήσιους αγώνες Σούπερ Καπ. Στις 11 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο αγώνας γυναικών ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ και στις 14 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανδρών ανάμεσα σε Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα.

(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΧΡ)