Ενώπιον δικαιοσύνης εκ νέου σήμερα οι 4 Σέρβοι

Ενώπιον δικαιοσύνης εκ νέου σήμερα οι 4 Σέρβοι

Ενώπιον δικαιοσύνης εκ νέου σήμερα οι 4 Σέρβοι

Eνώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν εκ νέου σήμερα στις 10:30 το πρωί  
από τις Κεντρικές Φυλακές οι τέσσερις Σέρβοι σε σχέση με την υπόθεση της κατάρτισης πλαστών καρτών και ταυτοτήτων. 

Οι τέσσερις Σέρβοι έχουν συλληφθεί για παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της ΚΔ, για πλαστογραφία πλαστών εγγράφων και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Τα τέσσερα πρόσωπα ,δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 30 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 32 και 34 ετών, παραδέχτηκαν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Στη τελευταία δικάσιμο στους τέσσερις Σέρβους δόθηκε μάλιστα κι η έκθεση που ετοίμασε το Γραφείο Ευημερίας  μετά τη συνέντευξη που παραχώρησαν και οι τέσσερις  στην αρμόδια Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και κάποια έγγραφα που εντόπισε η Αστυνομία έχουν σταλεί στην Interpol προκειμένου να εξεταστούν κατά πόσο αυτά τα έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες χώρες. 

Η Αστυνομία έχει λάβει πρόσφατα τις επιστημονικές εξετάσεις από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και από διάφορα άλλα τεκμήρια που παραλήφθηκαν  τα οποία αξιολογούνται  σε συνεργασία μαζί με την Interpol ενώ επιπρόσθετα εξετάζεται ο τρόπος και ο τόπος κατασκευής των πλαστών καρτών.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι το κύκλωμα φαίνεται να ενεργούσε ως οργανωμένη ομάδα που κατασκεύαζε πλαστές άδειες οδηγού και δελτία ταυτότητας.

Οι  τρεις εκ των τεσσάρων υποστήριξαν ότι τα έγγραφα να κατασκεύασε ομοεθνής τους, ο οποίος δεν βρίσκεται στην Κύπρο αλλά στο εξωτερικό.