Γιώργος Λιλλήκας και στελέχη της Grant Thornton ενώπιον της Ερευνητικής για τον Συνεργατισμό

Γιώργος Λιλλήκας και στελέχη της Grant Thornton ενώπιον της Ερευνητικής για τον Συνεργατισμό

Με την κατάθεση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Grant Thornton  Σταύρου Ιωάννου, συνεχίζεται στις 09.00 το πρωί η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, η οποία διεξάγει έρευνα για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Επόμενος μάρτυρας ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη θα είναι ο Mark Byers, Partner Grant Thornton UK, και θα ακολουθήσει η κατάθεση του Γιώργου Λιλλήκα, πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί  την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις  10.00 με την συνέχιση της κατάθεση του Διονύση Διονυσίου , Οικονομικού Λειτουργού Α΄ Προϊσταμένου Μονάδας της Διαχείρισης   Συμμετοχής  της Δημοκρατίας στην Ιδιοκτησιακή Δομή Πιστωτικών Ιδρυμάτων. Ο κ. Διονυσίου θα είναι ενώπιον της Επιτροπής για τρίτη φορά.

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στις  09.00  θα καταθέσει στην Ερευνητική ο  Ανδρέας Σωκράτους Διευθυντής Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, για να ακολουθήσει στις 10.00 η κατάθεση του πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκου Ρολάνδη. Στην 11.30  της Παρασκευής ενώπιον της Ερευνητικής θα είναι ο Κώστας Μελάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Δανειοληπτών.

(ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΘΝΕ/ΓΧΡ)