Καταδικάζει η ΠΣΕΜ “τα μικροεπεισόδια’ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας

Καταδικάζει η ΠΣΕΜ “τα μικροεπεισόδια’ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας

Καταδικάζει η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) “τα μικροεπεισόδια που έγιναν”, όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

“Καταδικάζουμε τα μικροεπεισόδια που έγιναν. Παρόλα αυτά η ευθύνη βαραίνει αυτούς που παρέταξαν ολόκληρες διμοιρίες της ΜΜΑΔ και της αστυνομίας, λες και οι μαθητές είναι κοινοί εγκληματίες και επίσης προκαλούσαν συνεχώς τους μαθητές με ανάρμοστες χειρονομίες”, αναφέρει η ΠΣΕΜ σε ανακοίνωσή της.

Χαιρετίζει παράλληλα, “τις χιλιάδες συμμαθητών μας οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους στην παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας και έστειλαν το μήνυμα ότι οι μαθητές αντιδρούν και διεκδικούν και παλεύουν για τα δικαιώματα μας”.

Η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι “οι αγώνες των μαθητών είναι υπό τη στήριξη των οργανωμένων γονιών, ενώ στην κινητοποίηση παρευρέθηκε και η ΠΟΦΕΝ, δηλώνοντας τη στήριξη των φοιτητών στους αγώνες του μαθητικού κινήματος”.

Ελπίζουμε, καταλήγει η ΠΣΕΜ, “ότι η συζήτηση θα παραμείνει στο τι σχολείο θέλουμε και όχι στο ότι αν έγιναν κάποια μικροεπεισόδια”.

(ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΓΒΑ)