Κλοπιμαία στην κατοχή 16χρονων στη Λεμεσό

Κλοπιμαία στην κατοχή 16χρονων στη Λεμεσό

Υπόθεση μαχαιροφορίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό εναντίον δυο 16χρονων που συνελήφθησαν χθες από μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, μετά τη διάπραξη κλοπής σε κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 17:00 χθες όταν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης έλαβαν ενημέρωση ότι δύο νεαρά πρόσωπα έκλεψαν περιουσία από κατάστημα της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα εντόπισαν τους δυο 16χρονους,.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του ενός 16χρονου δύο ανοιγόμενα μαχαίρια, με λεπίδες μήκους 8,5 και 6 εκατοστόμετρων αντίστοιχα, που καταλήγουν σε μυτερή άκρη, ενώ στην κατοχή του δεύτερου 16χρονου εντοπίστηκαν ακόμη δύο ανοιγόμενα μαχαίρια, με λεπίδα μήκους 10 εκατοστόμετρων.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο νεαρών, για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σχετικά με το περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς των δύο 16χρονων, οι οποίοι αφού ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς στην παρουσία των γονέων τους, αφέθηκαν ελεύθεροι χθες το βράδυ.

Εναντίον των δύο διερευνάται, από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, υπόθεση μαχαιροφορίας και κλοπής των τεσσάρων μαχαιριών.

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΧΡ)