Λύπη και δυσαρέσκεια εκφράζει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ από τη Γενεύη για τη διαρροή εγγράφου

Λύπη και δυσαρέσκεια εκφράζει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ από τη Γενεύη για τη διαρροή εγγράφου

Λύπη αλλά και έντονη δυσαρέσκεια, εκφράζει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, τόσο για τη διαρροή εγγράφου όσο και για αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα που γίνονται από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κυπριανού, που βρίσκεται στη Γενεύη συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις συνομιλίες, ανέφερε ότι σε μια τόσο κρίσιμη φάση για το Κυπριακό τέτοιου είδους ενέργειες υποσκάπτουν πρωτίστως τη διαπραγματευτική μας ικανότητα και προκαλούν προβλήματα στις σχέσεις μας με διεθνείς οργανισμούς. “Ταυτόχρονα προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην αποτελεσματική λειτουργία του σώματος. Περιορίζουν την ενημέρωση που γίνεται με συνεπακόλουθο να μην είμαστε παραγωγικοί στο βαθμό που θα έπρεπε”.

Μας προσβάλλει ως μέλη του Εθνικού Συμβουλίου το γεγονός ότι κάποιοι ανακηρύσσουν εαυτούς ως υπερπατριώτες και εμάς τους υπόλοιπους ως υποχωρητικούς, πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε στο ΚΥΠΕ ότι θεωρεί τέτοιες ενέργειες ως απαράδεχτες και εθνικά επιζήμιες. “Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα και τον λαό μας σε αυτή τη δύσκολη φάση που διέρχεται, χρειάζεται να λειτουργήσουμε όλοι σοβαρά και υπεύθυνα”,κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΓΧΡ)