Ο Τόμας Κρίστιανσεν Προπονητής του Μήνα για το Δεκέμβριο

Ο Τόμας Κρίστιανσεν Προπονητής του Μήνα για το Δεκέμβριο

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν αναδείχθηκε από τους συναδέλφους του, προπονητές α’ κατηγορίας, ως ο Προπονητής του Μήνα, για το μήνα Δεκέμβριο, στο έπαθλο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά το μήνα Δεκέμβριο οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν και στο ΓΣΠ τον Ολυμπιακό Πειραιώς τερματίζοντας πρώτοι στον Όμιλό τους στο Europa League ενώ επικράτησαν επί Ομόνοιας, Ανόρθωσης και Νέας Σαλαμίνας, φέρνοντας ισοπαλία με τον Ερμή, εκτός έδρας.
 
Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε σε ψήφους τον Βλάντας Ιβανάουσκας του Εθνικού Άχνας και τον Σοφρώνη Αυγουστή του Απόλλωνα.

Ακολούθησαν ο Πάμπος Χριστοδούλου της ΑΕΛ, που είχε αναδειχθεί Προπονητής του Μήνα για τον Νοέμβριο και ο Στάικος Βεργέτης της Νέας Σαλαμίνας.

Συνολικά εννιά προπονητές έλαβαν ψήφο διάκρισης. Τον Κρίστιανσεν ψήφισαν 10 από τους 13 συναδέλφους του.
 
«Είναι η δεύτερη σεζόν που τιμούμε τον Προπονητή του Μήνα. Η ανταπόκριση των προπονητών είναι καθολική και ήθελα να τους ευχαριστήσω γι αυτό. Στόχος του Επάθλου είναι η ανάδειξη του έργου του προπονητή και η επιβράβευσή του μέσω της ψήφου των πιο αξιόπιστων κριτών: των ίδιων των προπονητών» αναφέρει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Άντρος Κουλουμπρής.
 
Στο έπαθλο Προπονητής του Μήνα ψηφίζουν οι 14 τεχνικοί των ομάδων Α’ Κατηγορίας επιλέγοντας τρεις συναδέλφους τους που ξεχώρισαν, δίνοντάς τους 5, 3 και 1 ψήφο, αντίστοιχα.

Προπονητής του Μήνα αναδεικνύεται αυτός που θα έχει τις πιο πολλές ψήφους. Όποιος κερδίσει το έπαθλο πιο πολλές φορές, αναδεικνύεται Προπονητής της Χρονιάς. Στην περίπτωση ισοβαθμίας Προπονητής της Χρονιάς αναδεικνύεται όποιος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.
(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΓΧΡ)