Πραγματοποιείται στη Κύπρο διεθνές Συνέδριο Βιοηθικής της UNESCO

Πραγματοποιείται στη Κύπρο διεθνές Συνέδριο Βιοηθικής της UNESCO

Με τη συμμετοχή πέραν των 500 ομιλητών από 75 διαφορετικές χώρες από τις 5 ηπείρους του κόσμου, πραγματοποιείται το τριήμερο 21 – 23 Μαρτίου στη Λεμεσό διεθνές συνέδριο Βιοηθικής της UNESCO.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας του Συνεδρίου στην Κύπρο, TECOMA SERVICES LIMITED αναφέρεται ότι «στο Συνέδριο θα συμμετέχουν πέραν των 500 ομιλητών από 75 διαφορετικές χώρες από τις 5 ηπείρους του κόσμου, και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο St. Rafael. Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν επίσημοι εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, γιατροί, δικηγόροι, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι επιτροπών βιοηθικής και οργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Medical Association) και ανώτεροι  εκπρόσωποι της UNESCO».
 
Το Συνέδριο «έχει τεθεί  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου, της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Κύπρου, του Παγκύπριου Ιατρικού Σύλλογο και της UNESCO Cyprus, ενώ στηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, τον Δήμο Λεμεσού, τον Παγκύπριο Σύλλογο Νοσηλευτών και Μαιών Κύπρου, τον Παγκύπριο Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Συνέδριο αφορά μεταξύ άλλων γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, δικηγόρους, δικαστές, ερευνητές, συγγραφείς, ψυχολόγους, πρυτάνεις, καθηγητές, ακαδημαϊκούς, διευθυντές Νοσοκομείων, φοιτητές ιατρικών και νοσηλευτικών σχολών».
 
 
Η UNESCO Chair in Bioethics «καλεί τους όλους του Κύπριους που ενδιαφέρονται για ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων μέσω συζητήσεων,  εργαστηρίων και μαθημάτων, αλλά και περαιτέρω επιμόρφωση στα θέματα υγείας, ιατρικής, βιοηθικής να παρακολουθήσου το σημαντικό αυτό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο St. Rafael στη Λεμεσό».
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν πάρουν περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη  ιστοσελίδα του συνεδρίου www.bioethics-conferences.com, ή να επικοινωνήσουμε με τους διοργανωτές του Συνεδρίου στην Κύπρο, TECOMA SERVICES LIMITED στα τηλέφωνα +35724659706, 99356998, email info@tecomaservices.com.cy.
 
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)