Πυρκαγιές σε οχήματα στην Επαρχία Λεμεσού κλήθηκε να κατασβήσει η ΠΥ

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παλιά Λευκωσία

Πυρκαγιές σε οχήματα στην Επαρχία Λεμεσού κλήθηκε να κατασβήσει η ΠΥ

Πυρκαγιές σε οχήματα στην Επαρχία Λεμεσού κλήθηκε να ανταποκριθεί χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 15:19 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μετά από τροχαίο στον δρόμο Προδρόμου – Σαΐτα παρά το μοναστήρι της Παναγιάς Τρικουκκιάς.

Συγκεκριμένα, όχημα προσέκρουσε σε άλλο όχημα μάρκας, που ήταν σταθμευμένο λόγω βλάβης στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά στο πρώτο όχημα.

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Ευρύχου με ένα όχημα και η ώρα 16:20 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω της σύγκρουσης σε συνδυασμό με απώλεια καυσίμων. Η οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε από την σύγκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Πεδουλά στο Νοσοκομείο Κυπερούντας.

Στο μεταξύ, στις 17:46 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα αγνώστων στοιχείων σε χώρο στάθμευσης στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18:08.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά οφειλόταν σε εμπρησμό.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τετραήμερο από τις 06.00 της 5ης Ιανουαρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 9ης Ιανουαρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 70 κλήσεις για βοήθεια, 26 πυρκαγιές, 39 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 8ης Ιανουαρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 9ης Ιανουαρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις για βοήθεια, 4 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)