Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών

Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών

Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα (20:00) για την 8η αγωνιστική και 1η του Β` γύρου στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Οι αγώνες είναι Νέα Σαλαμίνα -0μόνοια, Ανόρθωσις – Αναγέννηση Δερύνειας , ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Καραβά και Παφιακός – Ε.Ν Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, πολύ ενδιαφέρον αγώνα αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, με το φαινομενικό φαβορί ομάδα της Λευκωσίας ενδεχομένως να βρει πολλούς μπελάδες. Το παιχνίδι ενδιαφέρει άμεσα την τετράδα αφού η Ομόνοια βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς και η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα στην τέταρτη μ ε 10.

Στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής η Ομόνοια κέρδισε στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με 3-0 σετ

Ντέρμπι με τα όλα του και με χρώμα από την παλιά του αίγλη θα διεξαχθεί απόψε στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο μεταξύ Ανόρθωσις και Αναγέννησης Δερύνειας. Τις δυο ομάδες με τη λήξη του Α Γύρου χωρίζουν τέσσερις βαθμοί (Αναγέννηση Δ. 14 – Ανόρθωσις 10).

Στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής η Αναγέννηση κέρδισε στο Γήπεδο Δερύνειας με 3-2 σετ.

Στο Λευκόθεο ΑΠΟΕΛ και ΑΕ Καραβά αν θέλουν να διατηρηθούν στο κόλπο της τετράδας πρέπει να κερδίσουν τον μεταξύ τους. «Γαλαζοκίτρινοι» και «κιτρινόμαυροι» σχεδόν συμβαδίζουν στη βαθμολογία (09 βαθμούς η Pokka ΑΕ Καραβά, 08 βαθμοί το ΑΠΟΕΛ).

Στον αγώνα του Α Γύρου στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό η ΑΕ Καραβά κέρδισε με 3-1 σετ.

Στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα σε Παραλίμνι και Παφιακό αδιαμφισβήτητο φαβορί του αγώνα σαφώς είναι ο πρωτοπόρος Παφιακός.

Η Ένωση του Ζόραν Λούκοβιτς θα αγωνιστεί και πάλι με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στους πρωτοπόρους και μάλιστα στην έδρα τους. Στον αγώνα της πρεμιέρας ο που έγινε και πάλι στην Πάφο, ο Παφιακός κέρδισε με 3-0 σετ.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ.)