Στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε νεκρός στο σκάφος

Στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε νεκρός στο σκάφος

Στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε νεκρός στο σκάφος

Στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε νεκρός στο σκάφος όπου εργαζόταν 40χρονος από την Αίγυπτο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις έντεκα χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ότι υπάρχει νεκρό πρόσωπο σε σκάφος στην αποβάθρα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι 40χρονος από την Αίγυπτο ήταν νεκρός.
 
Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ενώ ο 40χρονος κοιμόταν σε σκάφος όπου και εργάζεται, σε κάποια στιγμή ροχάλισε δυνατά με αποτέλεσμα άλλα μέλη του πληρώματος να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στην αποβάθρα με άλλο σκάφος και ακολούθως παραλήφθηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για μεταφορά του στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Η σορός του νεκρού επιθεωρήθηκε χωρίς να φέρει οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 40χρονου αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)