Συγχαρητήρια προς Μπόρις Τζόνσον από τους Συντηρητικούς Φίλους της Κύπρου

Συγχαρητήρια προς Μπόρις Τζόνσον από τους Συντηρητικούς Φίλους της Κύπρου

Τα θερμότατα συγχαρητήριά τους προς τον νέο ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος και νέο Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον εξέφρασαν τα μέλη της οργάνωσης «Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου».

Στο μήνυμα της οργάνωσης αναφέρεται ότι «ως κάποιος που έχουμε υποστηρίξει και εργαστεί μαζί εποικοδομητικά κατά τη θητεία του ως Υπουργός Εξωτερικών και Δήμαρχος του Λονδίνου, προσβλέπουμε στο να υποστηρίξουμε το νέο πρωθυπουργό και τη νέα κυβέρνηση στις προσπάθειές τους να ηγηθούν και να ενώσουν τη χώρα μας. Επίσης είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης να ενδυναμώσουν όλο και πιο πολύ τη βαθιά και ιστορική σχέση ΗΒ-Κύπρου».

Η οργάνωση ευχαρίστησε επίσης την Τερέζα Μέι και την Υπουργική ομάδα της στο Foreign Office για τη στήριξη της βρετανοκυπριακής κοινότητας και τη σημαντική διμερή σχέση που αναπτύχθηκε κατά την πρωθυπουργία της.

Οι Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου συνεχάρησαν επίσης την Πρόεδρό τους Τερέζα Βίλιερς για την ανάληψη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων στη νέα κυβέρνηση.

(ΚΥΠΕ/ΘΓ/ΡΠΑ)