Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγία και ρίψη αντικειμένων

Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγία και ρίψη αντικειμένων

Ένα άτομο 23 χρόνων από τη Λεμεσό οπαδός της Ανόρθωσης συνελήφθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας και ρίψης αντικειμένων.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις έξι το απόγευμα, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνα που διεξήχθη στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ομάδα οπαδών της Ανόρθωσης μετέβη στην Οδό Λύσου Σανταμά και άρχισε να ρίχνει αντικείμενα σε διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζούς.
 
Μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων της ΜΜΑΔ και της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και μόλις οι οπαδοί αντιλήφθηκαν την Αστυνομία άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς τα υπηρεσιακά οχήματα.  
 
Ένα άτομο ηλικίας 23 ετών κάτοικος Λεμεσού οπαδός της Ανόρθωσης συνελήφθηκε από την Αστυνομία, ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στα επεισόδια και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Επίσης, την ίδια ώρα, εντοπίστηκε ένας ανήλικος από την Λάρνακα ο οποίος βρισκόταν στην κουζίνα οικίας που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.
 
Ο ανήλικος συνελήφθηκε από την αστυνομία για παράνομη είσοδο στην οικία. Στη συνέχεια ο νεαρός κατηγορήθηκε στη παρουσία των γονέων του και αφέθηκε ελεύθερος.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΑΑΡ)