Σύλληψη 37χρονου για υπόθεση ναρκωτικών στην Επαρχία Πάφου

Σύλληψη 37χρονου για υπόθεση ναρκωτικών στην Επαρχία Πάφου

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 37χρονος από την Πέγεια για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Εναντίον του 37χρονου προέκυψε μαρτυρία, ότι εμπλέκεται σε υπόθεση εντοπισμού φυτείας κάνναβης στο χωριό Κάθηκα της Επαρχίας  Πάφου στις 9 Μαρτίου, 2015.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης εντοπίστηκε  μεγάλη φυτεία κάνναβης και ποσότητα κάνναβης σε δύο οικίες στην Πάφο στις 9 Μαρτίου του 2015 .

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν  το μεσημέρι της 9ης Μαρτίου του 2015 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση αρχικά συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών, οι οποίοι είχαν τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών ενώ ακολούθως προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 37χρονου.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)