Σύλληψη ανήλικου στην Πάφο για κλοπή, τροχαία αδικήματα και επίθεση εναντίον αστυνομικών

Σύλληψη ανήλικου στην Πάφο για κλοπή, τροχαία αδικήματα και επίθεση εναντίον αστυνομικών

Στη σύλληψη 14χρονου αλλοδαπού , μόνιμου κατοίκου Κύπρου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διάρρηξη , κλοπή, τροχαία αδικήματα και επίθεση εναντίον αστυνομικών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στην Κάτω Πάφο χτες . Αστυνομικοί μετέβησαν για έλεγχο ωστόσο ο ανήλικος δεν σταμάτησε στο σήμα των μελών της δύναμης και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθως, ο 14χρονος καταδιώχτηκε  και μετά την ανακοπή του διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα που είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Μετά την ανακοπή του και κατεβαίνοντας από το όχημα ο 14χρονος επιτέθηκε  εναντίον του αστυνομικού τον οποίο κλώτσησε στα χέρια.
Ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά , επισκέφτηκε το Τμήμα των Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου όπου εξετάστηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη.

Ο 14χρονος που  συνελήφθη  παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έκλεψε το αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου που όπως διαφάνηκε είναι ιδιοκτησίας γυναίκας  κατοίκου Πάφου και ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κοιμητήριο της Έξω Βρύσης.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)