“Θα παίξω και για σας στο All Star Game”, έγραψε ο Αντετοκούνμπο σε Facebook και Twitter

“Θα παίξω και για σας στο All Star Game”, έγραψε ο Αντετοκούνμπο σε Facebook και Twitter

Με μηνύματα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και τον ανέδειξαν στην βασική πεντάδα της Ανατολής στο All Star Game του ΝΒΑ, που θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη στις 19 Φεβρουαρίου.

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ` ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να κάνω πραγματικότητα… Το εκτιμώ απίστευτα πολύ! Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game!‬ Ευχαριστώ Ελλάδα”. Αυτό ήταν το μήνυμα στο Facebook που ανάρτησε τις πρώτες πρωινές ώρες ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής και το οποίο μέσα σε 5 ώρες είχε 20 χιλιάδες likes.

Δύο ήταν τα τιτιβίσματα στα ελληνικά και άλλα δύο στα αγγλικά και στο Twitter. Στα ελληνικά στο πρώτο ευχαριστούσε από καρδιάς όλους για τη στήριξη και στο δεύτερο έγραφε: “Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ` ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να κάνω πραγματικότητα… Το εκτιμάω απίστευτα πολύ!”. Το συγκεκριμένο έγινε re-tweet 235 φορές, ενώ το μήνυμα που είχε γράψει στα αγγλικά εξασφάλισε 14 χιλιάδες likes και έγινε re-tweet 5,5 χιλιάδες φορές.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΒΑ)