Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 14/02/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού 14/02/2017

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ωστόσο κατά διαστήματα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4
μποφόρ, και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, στους 3 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 5 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 4 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στα ορεινά, όπως και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος όπου και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές κυρίως στα ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.
(ΚΥΠΕ/ΜΕ/ΓΧΡ)