Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο καιρού 18/01/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο καιρού 18/01/2017

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Το απόγευμα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Απόψε,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 9  στα παράλια και στον 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα δυτικά και τα βόρεια παράλια,  γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές,  κυρίως στα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή,  αλλά από το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση.  

(ΚΥΠΕ/ΜΓΙ/ΓΧΡ)