Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο καιρού 23/01/2017

Δελτίο Καιρού

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο καιρού 23/01/2017

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στον 1 βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να  σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα  ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Την Τρίτη και την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο ενώ την Πέμπτη, μικρή πτώση.

(ΚΥΠΕ/ΧΝΑ/ΓΒΑ)