Εθνική Ελπίδων σειρά έχει το επίσημο με Ολλανδία

Εθνική Ελπίδων σειρά έχει το επίσημο με Ολλανδία

Εθνική Ελπίδων σειρά έχει το επίσημο με Ολλανδία

Μετά τη χθεσινή νίκη στο φιλικό με τη Μιανμάρ η Εθνική Ελπίδων μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς Ολλανδίας για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.
 
Απέναντι στην Εθνική Μιανμάρ ο Ομοσπονδιακός προπονητής είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον επίσημο αγώνα που ακολουθεί την ερχόμενη Τρίτη.
 
Η νίκη σε κάθε αγώνα έχει τη δική της αξία και το 3-1 έχει αποδεκτό με ικανοποίηση και σημειώνεται ότι ήταν το τρίτο νικηφόρο παιχνίδι σε σύνολο τεσσάρων αγώνων με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο της Εθνικής.
 
Στην αποστολή που συνεχίζει την προετοιμασία της συμμετέχουν και κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές, καθώς υπάρχουν οι απουσίες με τους τρεις διεθνείς που αποκλείστηκαν από την UEFA μετά την καταγγελία του παρατηρητή για τον αγώνα της Τουρκίας αλλά και του Αρέστη που αποβλήθηκε στον εντός έδρας αγώνα με τη Σλοβακία.
 
Η αποστολή της Ολλανδίας θα φτάσει στην Κύπρο αργά το Σάββατο και θα προπονηθεί την Κυριακή στη Λευκωσία και τη Δευτέρα στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή».
 
Ο αγώνας της Τρίτης 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο.
 
Θα είναι ο τελευταίος αγώνας στην προκριματική φάση και σήμερα θα έχουμε δράση στον όμιλο μας με τον αγώνα της Ολλανδίας με την Τουρκία που παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε οι Ολλανδοί βρίσκονται στους δέκα βαθμούς και η Τουρκία στους εννέα βαθμούς.
 
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Σλοβακία με 15 βαθμούς που θα φιλοξενήσει αύριο τη Λευκορωσία.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΒΑ)