Ξεκίνησε η δουλειά για το Cobalt Nicosia International Cup 2017

Ξεκίνησε η δουλειά για το Cobalt Nicosia International Cup 2017

Μερικές μόλις μέρες από την ολοκλήρωση του Cobalt Nicosia International Cup 2016 και ήδη οι διοργανωτές ξεκίνησαν δουλειά για την ετοιμασία της 3ης διοργάνωσης ποδοσφαιρικών ακαδημιών, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2017 στη Λευκωσία.
 
Οπως αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών, ο διευθύνων σύμβουλος της Consultics -της διοργανώτριας εταιρείας του Cobalt Nicosia International Cup- Στέφανος Νικολάου, είπε πως μετά την επιτυχία του 2ου Cobalt Nicosia International Cup, νιώθουμε μεγάλη ευθύνη για να παρουσιάσουμε μία ακόμη καλύτερη διοργάνωση τον Δεκέμβριο του 2017.

“Μεγάλος μας στόχος είναι να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερες ομάδες από το εξωτερικό, κάτι που θα ενισχύσει και το τουριστικό προϊόν της πόλης και της χώρας μας. Από κει και πέρα, ευελπιστούμε σε στήριξη απ΄ όλους τους φορείς του αθλήματος και της κοινωνίας, για να είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας μία ακόμη καλύτερη διοργάνωση το 2017”, είπε.
 
Στο Cobalt Nicosia International Cup 2016 έλαβαν μέρος 37 ομάδες από είκοσι ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Κύπρου και του εξωτερικού. Από το εξωτερικό ήρθαν οι Θέλτα Βίγκο (Ισπανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Ατρόμητος Αθηνών (Ελλάδα), Spanish Soccer Schools (Ντουμπάι) και Japan Academy (Ιαπωνία).
 
Τέσσερις κυπριακές ομάδες πήραν τίτλους στις πέντε ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά που ολοκληρώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου με τους τελικούς στο ΓΣΠ. Συγκεκριμένα, την πρωτιά πήραν στη 2004 ο Efthymiades FA, στη 2005 η Cyprus Elite, στη 2006 το Nuevo Campo και στη 2007 η Galacticos Nuevo. Τον τίτλο στην κατηγορία 2003 πήρε η Θέλτα Βίγκο.
 
(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ)