Δελτίο Καιρού 21/9/2016

Δελτίο Καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Η σκόνη αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν και πάλι μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.