Δελτίο Καιρού 22/9/2016

Δελτίο Καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές. Μετά το µεσηµέρι ενδέχεται να εκδηλωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και το απόγευµα στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά παράλια αλλά ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τις µεσηµβρινές κυρίως ώρες, µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σταδιακή βελτίωση αναµένεται από το απόγευµα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Παρασκευή και το Σάββατο σταδιακά µικρή πτώση, ενώ την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος.