Στη δικαιοσύνη ύποπτος για απόπειρα φόνου στην…

Δικαστήριο

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ύποπτος για  απόπειρα φόνου στην Πόλη Χρυσοχούς με θύμα 33χρονο. 
 
Πρόκειται για 32χρονο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με το όχημα του 33χρονο από την Πόλη Χρυσοχούς γύρω στις 8.30χθες  το πρωί, ενώ σύμφωνα με τις εξετάσεις η Αστυνομία αποδίδει τα αίτια της πρόκλησης της σε προσωπικές διαφορές .

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, 32χρονος από την επαρχία Πάφου, φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον του 33χρονου ο οποίος ήταν πεζός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Αμέσως μετά, ο 32χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα και στα δύο του πόδια και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τον 33χρονο εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Μετά από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών, η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι χθες  τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 
 
Ανακρινόμενος ο 32χρονος  ανέφερε στην Αστυνομία ότι ήταν στην σκηνή, ωστόσο όπως ανέφερε δεν τραυμάτισε τον 33χρονο σκόπιμα.

Ο 32χρονος  φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία

(ΚΥΠΕ/ ΚΠ/AAΡ)