Υπόθεση επίθεσης εναντίον Ρώσου από ομοεθνή του εξετάζει….

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον Ρώσου τουρίστα από ομοεθνή του, εξετάζει η Αστυνομία στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στη μία μετά τα μεσάνυκτα 27χρονος επισκέπτης από τη Ρωσία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί αφού εξέτασαν τον 27χρονο διαπίστωσαν ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα αριστερού βλεγματικού και υπαραχνώδη αιμορραγία εγκεφάλου λόγω ξυλοδαρμού και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε το ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διαπιστώθηκε ότι το θύμα δέχθηκε για άγνωστο λόγο,  επίθεση από φιλικό του πρόσωπο.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον τουρίστα από την Ρωσία ηλικίας 28 χρόνων ο οποίος λίγο μετά τις οκτώ χθες το πρωί συνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Αναμένεται ότι ο 28χρονος θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΑΑΡ)